Antiek Meubilair

Vintage meubels Eindhoven

 

 

 

 

Het hoofdthema van vintage meubels is dat ze tijdloos zijn. Het betekent dat je een vintage stuk in een modern huis kunt herkennen en het zal automatisch gevoelens opwekken omdat ze samen een soort band hebben opgebouwd. Meubels in de tweede helft van de 20e eeuw zijn meer gestroomlijnd, en minder in het bijzonder Victoriaans.makeraze deze vlakke oppervlakken, en dan het ontwerp te verbeteren met details.

Het mooie van vintage meubelen die nu als het ware de cirkel rondmaken, is dat alles zo mooi is, en toch is de waarde ervan zeer hoog. Je kunt naar een chique antiekwinkel gaan, en een goed stuk vinden voor duizenden dollars minder dan normaal. Omdat het in perfecte staat is, gaat de prijs automatisch omhoog. Maar je moet glimlachen om het feit dat je een inkomen hebt om iets te kopen dat onbetaalbaar is. Het verkoopt zichzelf niet, je moet het vinden.

Hoewel er zo veel plaatsen zijn om meubels te kopen in uw specifieke omgeving, kan dit vervelend zijn. Een kwaliteit antieke meubelzaak is uw beste optie. Maar hoewel er een goede antieke meubelwinkel beschikbaar is in uw omgeving, moet u de winkels scheiden op basis van ontwerp, prijs, en nog belangrijker kwaliteit.

Vintage meubels moeten goed onderzoek en 200% zeker van de geschiedenis van het stuk. U moet in staat zijn om het tijdperk te bepalen, of het antiek is, en de exacte maker van het stuk te bepalen.U moet er zeker van zijn dat het de prijs waard is. U moet er zeker van zijn dat het de prijs waard is. Ook is het mogelijk dat het meubel een gebrek heeft, maar echt zijn doel dient. Onderzoek is erg belangrijk, maar u moet ook op uw instinct vertrouwen. Als u de komende 20 jaar terugkomt, kan dit antieke stuk door anderen aan u worden verkocht.

Antiek werd vele jaren lang gemaakt, maar de functionaliteit ervan was in de eerste honderd jaar beperkt. Maar dit betekent niet dat de ontwerpen niet geschikt waren. Moderne ontwerpers hebben juist meer accenten aan dit traditionele meubilair gegeven. Aangezien het zijn eigen basis heeft, kunt u dat gemakkelijk zien aan het oppervlak.

Geef het voldoende tijd, door corrosie zullen sommige delen van het antieke meubilair loskomen. U zult merken dat er goedkope plastic of metalen onderdelen aan vastzitten.

Wanneer u op zoek bent naar iets antieks, moet u er rekening mee houden dat er veel deskundigen zullen zijn die naar uw verzameling zullen kijken en deze als rommel zullen beschouwen. Dat antieke uiterlijk kan vergelijkbaar zijn met een goedkoop of slecht stuk.

Als u een antiek stuk ziet dat u wilt kopen maar het is te duur, aarzel dan niet om af te dingen. U zult merken dat sommige mensen zich ongemakkelijk zullen voelen omdat u al te veel heeft. Ze zijn niet bereid om hun restjes aan anderen te verkopen. Probeer erachter te komen wat het waard is door te kijken naar het voorwerp dat je gaat kopen. Het zal waarschijnlijk niet verkocht worden tenzij ze er waarde aan hechten. Er zijn mensen die dit meubelstuk als rommel beschouwen omdat ze niet weten hoe ze het moeten herkennen.

Een waardevol antiek meubelstuk heeft tijd, moeite en geld nodig om gerestaureerd te worden. Mensen die dit soort problemen hebben, durven geen nieuwe te kopen. Zoals gezegd, sommige mensen recyclen hout en stoppen het in potten, zodat het voor hen wordt aangeduid als antiek aardewerk. Het betekent het werk van antiekverzamelaars. Het kan niet als antiek worden beschouwd als er iets in is gegooid of beschadigd. Als er te veel moet worden schoongemaakt, koop het dan niet. De meeste dingen moeten worden schoongemaakt met een sopje van schoon water om hun waarde en authenticiteit te behouden en te behouden.

lees meer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.