Hoe creëer je een dynamische woonkamer?

Design banken

De kortere hedendaagse loveseat van Wayside is de 3-zits verleidelijke Slimline design bank. Dit fantastische bankontwerp combineert strakke lijnen met hoogwaardige detaillering en klassieke charme. De bank is echt makkelijk te combineren. Het slanke lijn design vloeiend met de witte randen en tijger strepen van de Chair T.V. past perfect in een eigentijdse woonomgeving of een traditionele woonkamer. Het meest enthousiast is ze over de plattegrond van de 3-zitsbank. De visuele ruimte van het interieur wordt opgevuld door de Dentil lederen en polyurethaan kussens in een glinsterende kleurstelling van grijs, blauw of bruin. Dit geweldige dynamische kleurenpalet creëert een gevoel van rijke diepte, van vloer tot plafond. Zij is een echte liefhebber van kleur, antiek en limited edition stof opties. Ze is een gericht individu en vraagt een premie voor haar gehele inventaris. Omdat ze een uitzonderlijke smaak heeft, wilde ze niet de grauwe witte muren van het huis en ze wilde zeker niet de uitdaging aangaan om ze te bedekken met filmposters. We willen van een professionele ontwerper horen hoe we functionaliteit, kleur en kunst effectief kunnen combineren om een dynamisch gestroomlijnd overgangsmeubel te creëren.

Ruime open conceptruimten thuis of zelfs de woonkamer op kantoor zijn onvergelijkbaar en ze zijn allemaal goed op hun eigen rechten. Maar de echte test is hoe je ze samen combineert. De zithoek bestormen met een love seat en een sectional is een hele opgave. Dit zijn echt gespecialiseerde meubelkeuzes. Als we ze in een kamer combineren, moet dat heel strategisch gebeuren. Hoe combineer je de uitstraling, het comfort, de sfeer en het gevoel dat je je in twee of meer kamers bevindt? In het algemeen gaat het erom de oorspronkelijke behoefte van één ruimte te vervullen en tegelijkertijd een brug te slaan tussen vorm en functie. Het gevarieerd en interessant houden van de elementen draagt bij aan de opwinding van het aangepaste huis.

Een ander voorbeeld van complexiteit in het bed ontwerp begint met Precies hoeveel bedden? De kleuterschool PA Childs Room is iets van 600 vierkante meter met 5 slaapkamers. Om de kamer zo efficiënt mogelijk te laten functioneren, zouden de slaapkamers 4 bedden met lange ruggen nodig hebben. Ook geeft de scheidingsmuur tussen de rij bedden in het minst de kinderen een gevoel van privacy. In de 136 vierkante meter kamer krijgen we hetzelfde effect door een kort bed of een stapelbed toe te voegen. Dit zou passen in de slaapkamer op de eerste verdieping en voorziet in de behoefte van de PA kinderkamer. De aanpassingen zouden zijn voor hun echte slaapplaats tussen 1/2 & 1/4 van de grootte van de bedden. Op deze manier werd het bed ook op de beste afstand van de ramen geplaatst en werd het een interessant architectonisch element.

In het midden van de verdieping is de bestaande familie kamer het centrale punt. Met de toevoeging van inheemse plafondventilatoren, biljarttafels, bars, waaronder een natte bar met uitzicht op het zwembad en de eetkamer en een mogelijke TV en media center wordt de ruimte zeker meer uitnodigend. Het is nu veel meer gedenkwaardig als je de kamer binnenloopt. De zachte verlichting en de gordijnen in bijpassende kleuren geven het de uitstraling van een spectaculair resort hotel. Hoeveel heeft u geïnvesteerd om dit gevoel te creëren? De tweede verdieping komt neer op een aanvullend budget van $15.000,00. Deze investering betaalt zich uit in comfort, want de familiekamer is gastheer van een zeer RPM elektronisch muzieksysteem met subwoofers en satellietluidsprekers. De selectie van home theatre elektronica in dit gebied is uitstekend. Als familie zult u op elk moment kunnen genieten van uw nieuwste kaskrakers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.