Hoe kunt u uw gebruikte pallets verkopen

Pallets verkopen

 

De verkoop van uw gebruikte pallets is perfect geschikt voor allerlei soorten bedrijven en kan echt winstgevend zijn en u helpen uw miljoenengeld terug te verdienen of u een rendement te geven. De meeste bedrijven zijn op zoek naar enige korting op gebruikte pallets en deze kunnen worden geruïneerd als ze niet kunnen worden verkocht of geveild. Maar met ons brede aanbod van gebruikte pallets en onze gratis bezorgdiensten kunt u er toch wat winst mee maken. U zou waarschijnlijk meer kunnen verdienen dan de standaard 10% op een lege pallet van 12 pallets. U zou uw goederen kunnen verkopen voor meer dan de som van de palletluchthoes, brandstof en algemene verkoopwaarde.

Sommige van onze gewaardeerde klanten maken het beste van de verkoop van hun pallets en krijgen altijd de volle prijs voor de pallets als we ze terug krijgen in ons bedrijf. Wij zijn er om u te helpen en dit hele proces te versnellen en te bedienen, in feite is er altijd ruimte in ons magazijn voor u en uw palletleverancier om een win – win situatie te maken. Als u ons schrijft zullen wij onze vertegenwoordigers bellen en de verkoopspecialisten zullen met hun klant praten en uitzoeken wat de beste palletleverancier voor zichzelf kan maken. Dit is zeer waardevolle informatie en wat is een betere plaats om deze waardevolle informatie te leren, dan om het zelf te gebruiken.

De allerbeste gebruikers van palletluchtbedekking zullen dit gewoonlijk op de pallets laten bedekken om de goederen voor milieuvriendelijke toepassingen te pre – kwalificeren. Zij vragen en herzien de hoeveelheden brandstof en andere oliën in de gebruikte pallets en komen met de brandstofkostencijfers die nodig zijn om dit te dekken. Vervolgens verbeteren zij hun brandstofrendement aanzienlijk, zodat zij werkelijk enorme besparingen op hun brandstofrekeningen kunnen realiseren. Met al deze toegestane analyses worden de afdekkingen geleverd en verwijderd, klaar voor hergebruik.

Gemiddeld zijn er in het VK jaarlijks 6 miljoen pallets in gebruik, die met 25% kunnen worden verbeterd voor de brandstofbesparingen alleen tot 100% van de besparingen met de sterk verbeterde snelheden en prestaties, wat leidt tot gelijkwaardige besparingen van het laatste jaar op onze vlootvoertuigen en de verbeterde kostenbesparingen. De palletnetwerken die wij gebruiken zijn zo robuust mogelijk gebouwd en worden nu op grote schaal gebruikt in Europa, Afrika en Azië, waar ze worden gebruikt om de brandstofefficiëntie te verbeteren, onder meer in de materialen, de samenstelling van de bekleding en ook als brandstofbesparend alternatief.

Het kopen van een echt product is zeker de manier om te gaan voor een volledig veilig proces.U zult uw bieders aan boord te krijgen met u en geven u een voorbeeld van het potentieel van het hebben van deze cover types in hun bieders voor een aantal goede besparingen op uw onderhoudskosten. De veiligheidsverslagen van zowel de een als de ander kunnen worden gecontroleerd en certificaten geverifieerd op een 6 maand basis. Het bedrijf bestaat al langer dan normaal, dus het is een veilig bedrijf dat er zal zijn om u goed van dienst te zijn.

 

LEES MEER : 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.