Hoe maak je een houten vloer schoon?

Vloer schuren Eindhoven

Eerst moeten we de afmetingen van uw kamer opmeten, zodat we een idee hebben van hoeveel er geschuurd moet worden. We willen elke vierkante centimeter van de vloer schuren, wat gelijk staat aan 1,2 voet. Alle kamers hebben verschillende afmetingen en dus is er meer schuurwerk nodig om uw houten vloer in één keer te schuren. Maar we moeten ook in gedachten houden dat zodra we schuren, we niet in staat zullen zijn om elke plek bij te werken, omdat ongelijkmatig schuren schoenafdrukken kan veroorzaken op verschillende oppervlakken. Zodra we de exacte afmetingen van het gebruik van de schuurblokken hebben, zijn we klaar om de geschuurde walnoot te meten.

De afmetingen die we zojuist van de houten vloer hebben gekregen zijn 1,2 voet (1,2 m) bij 1,8 voet (1,2 m) en 1 duim (25mm) diep. De volgende stap voor het schuren is het mengen van 1 en ½ gal water en ongeveer 1/2 gal Basementhy Public Glade Sand. Meng ze door elkaar en giet het mengsel in een plastic emmer, daarna in een emmer van 5 gallon. We kunnen een boormachine gebruiken met een 1/8 inch boor, een handschuurmachine of een elektrische schuurmachine en dan de schuurschijven gebruiken op een willekeurige, kwart schuurmachine. Houd het schuren gemiddeld tot laag en eindig met een wild patroon van schuren in verschillende richtingen.

Dus, we doen het volgende: 1. Met een schijf van 15 of 20 mm schuren we het oppervlak met een gemiddelde tot lage druk om het vloeroppervlak glad te krijgen.2. Doe hetzelfde met een schijf van 20 mm en dan krijgen ze het oppervlak onder en rond de kamer met dezelfde schijf van 20 mm.3. Doe hetzelfde met een schijf van 30 mm en dan krijgen ze het oppervlak rond de kamer met een schijf van 30 mm.4. Doe hetzelfde met een schijf van 40 mm en dan krijgen ze het oppervlak rond de kamer met een schijf van 40 mm.5. Doe hetzelfde met een schijf van 60 mm en dan krijgen ze het oppervlak rond de kamer met een schijf van 60 mm.

De hierboven vermelde procedure wordt “Steenbinding” of “Heeft aderen” genoemd; het is het beste om het gebied dat met vuil is bedekt bij elke schuurstap zo te schuren dat de dalen tot een minimum worden beperkt, afhankelijk van de toestand van de vloer eronder. Wanneer we ongeveer 1 en een half tot 2 inches hebben zullen we dan beginnen met het aanbrengen van de beits, waarbij we het potje verdunnen met water. De beits laten drogen alvorens te schuren is het beste. Met behulp van 60 of 80 grit schuurpapier gelijkmatig verspreid schuren alle gebieden van de houten vloer (niet de gebieden die bedekt zijn met beits) met de tijd, het plaatsen van gelijke druk voor elk gebied van uw houten vloer. We beginnen met alle delen die bedekt zijn met beits of eerder voordat we ze hebben schoongemaakt, waarbij we ervoor zorgen dat ons schuurpapier met de laagste korrel een groot deel van de ondervloer heeft bedekt. Wanneer we ongeveer 2 en ½ tot 3 inches zijn is een handschuurmachine goed, maar wanneer we bij dit gedeelte komen moeten we meer schuurpapier gebruiken van 200 of 220 grit tabak, gelijkmatig spreidend op zoek naar de hiel, regelmatig schrapend van het gebied dat we aan het schuren zijn. Dit zal ons in staat stellen om het vuil te bereiken dat dieper in de vloer zit en het zal ons ook gemakkelijker maken om ons schuurpatroon te volgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.