Hoe maak je een trap naar je huis?

PVC traprenovatie

Schilderen en afvegen: Als u uw pvc trap wilt omzetten naar de oorspronkelijke wandafwerking is dat mogelijk. Dit kan met een combinatie van verf en een top of een buitendecorateur behandeling. Op dit moment kunt u al dan niet een combinatie van oude ochtend- en avondhouttinten verven en beitsen. Of een andere optie is om lapjes plafondverf of behang over de bestaande verf of beits aan te brengen om de look af te maken. Laat uw fantasie de vrije loop. Of u nu een metallic, donker, antiek messing of een wit messing fornuis heeft, het zal er prachtig uitzien met beitsen van verschillende kleuren.

Neutrale bekleding: Wat dacht u van wat decoratie voor de trapneus of de geschilderde rand van de trede? U kunt uw trap van een sierrand voorzien en zelfs de steunen bijpassend bekleden. De consoles en balusters kunnen worden geschuurd en behandeld met een 24-kylar coating. Nu is uw trap net zo cool als de keuken en bent u bereid om de technologie te omarmen en uw huis te versieren, niet was machine, droge stangen. Het krijgen van de installatie: Maak u geen zorgen over de betaling samen met uw aankoop van pvc traprenovatie. U krijgt een speciale bestelbon die kan worden aangepast. Laat ons zeggen dat u een vorm van 1 bij 1 voet nodig hebt Iedereen deed mee om de taak volbracht te krijgen. Voor sommige eenvoudige banen, een 12mmMax collector of een 6mmMax collector om het acryl te verzamelen in 1 bij 1 ft is genoeg. Voor grotere klussen zoals frame boarding, zal het doordringen in het pvc-oppervlak moeten gebeuren met behulp van 4 of 6mmMaxcaps en de resultaten zullen superieur zijn.

De kosten hiervan zullen sterk variëren met minder dan honderd dollar voor een trap met 4 treden en blootliggende schommel, deze eenheid kan door uzelf worden geïnstalleerd of verzonden voor professionele installatie, en worden geleverd met een garantie van 20 jaar. Als u gewend bent aan het geluid van voetstappen in uw huis, krijgt u het maximum voor een standaard formaat huis met een standaard machine, en zeer eenvoudig te bedienen. Ook het onderhoud en de reiniging zijn onontbeerlijke aspecten. Voor buiteninstallatie van boeiboorden, metalen sestation en volledige dakbedekking zijn toegankelijk. Feiten:

Het streven naar oude kunst is niet gemakkelijk. Het moet de abstracte schoonheid van het stenen tijdperk in overeenstemming brengen met de natuurlijke samenhang van de echte dingen. Het alternatief van een eenvoudige gevel in uw huis of kantoor is volledig zinvol als u zich bewust bent van het werk. Het is, uiteraard, de keuze van de eigenaar. Moderne technologie is ontworpen om al uw werk voor u te doen zonder enige moeite. Een architecturale revolutie: Als u in een appartement woont met een traditionele houten trap, wees dan niet verbaasd. Als u in een ruimte wilt wonen met een onvoorspelbaar gevoel, laat dan een pvc trap met structuur plaatsen. U bent geboeid door de diversiteit van het uitzicht van een pvc trap en u zou het graag voor uw deur hebben. Mist u zelfs de spikkels van de bomen van het grote buitenleven? Zo ja, laat dan de verlichting het decor van uw huis zonder dergelijke bewonderende opmerkingen maken.

Lees meer

Laminaat laten leggen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.