Hoe uw aannemer te beschermen

Dakdekker Lelystad

 

 

 

 

 

Het komt vaak voor dat dakdekkers een secundaire beschermingslaag op het plafond van een gebouw moeten aanbrengen als bescherming tegen het binnendringen van water. Als er geen waterpreventiesystemen op dakramen, in de rivieren en in de meren worden geïnstalleerd, duurt het maar een ogenblik voor het dak aan identieke corrosie lijdt.

Een dakdekker moet voldoende zijn opgeleid, en paspoorten zijn een belangrijke overweging. U moet overwegen of een dakdekker moet een licentie van een staat of Lunch lokale autoriteit.honCAR’s ( Verkoper van Contractor Licentie) Programma groves:

U moet ook zoveel mogelijk details krijgen over de uit te voeren klus, met de bedoeling dat niemand het voorwerp van corrosie is. Het is ook belangrijk om te verzamelen uwinated en momenteel licentie aannemer’s ( retali) nummer. niet in staat om inspectie loopt een dakdekker

Het is ook belangrijk om een contract op te stellen. Dit dient te bevatten: (1) de volledige omvang van de uit te voeren werkzaamheden; (2) de volledige naam van de aannemer; (3) het volledige adres en telefoonnummer van het bedrijf van de aannemer; (4) de naam, het adres en het telefoonnummer van het bedrijf.

Geef zoveel mogelijk details, om te voorkomen dat een dakdekker u vertelt dat dit alles is wat u nodig hebt. Als u met schroeven in plaats van spijkers werkt, vraag dan uw aannemer naar het gebruik van metalen schroeven, en naar een spijker die veilig is voor dakbedekking. (Er zijn bepaalde chemicaliën die de afwerking van de dakspaan kunnen aantasten.) Dit is een eenvoudige, maar goedkope manier om uw aannemer eerlijk te houden. Verkrijg een schriftelijke garantie en, indien beschikbaar, geef het mee aan uw aannemer als ze vragen.

Koop materialen altijd van een gekwalificeerde professionele detailhandelaar indien mogelijk, hoewel uw aannemer kan in staat zijn om enige korting te krijgen als hij een groot volume van materialen. Terwijl benodigdheden kunnen duur zijn, is het in het beste belang van uw aannemer om goede kwaliteit materialen te kopen van een detailhandelaar die in staat kan zijn om u een korting. Maak hem geen aanbod op een pers peek, want als je merkt dat je niet kunt de materialen te krijgen tegen de prijs die uw aannemer biedt, is hij waarschijnlijk op zoek naar nieuwere materialen om de kosten te verlagen voor zijn bemanning. Veel professionele dakdekkers vandaag de dag zijn niet eens overtuigd voor goedkope benodigdheden.

Zorg ervoor dat u de scope (een gedetailleerde tekening met schaal) krijgt van waar u voor betaalt voordat u tot aankoop overgaat (bijvoorbeeld wanneer u in de stenen winkel komt, of wanneer u het internet opgaat om een fabrikant te vinden. Betaal NIET voordat dit is verkregen. Betaal niet voor onnodige materialen). Wat gegarandeerd is voor een bepaalde tijd zal u aangeboden worden door alle leveranciers met voldoende vertrouwen in hun product.

Vergeet niet dat de fabrikant die rechtstreeks aan u verkoopt een garantie met u zal afspreken, voor zover het de fabrikant was die de materialen aan de dakdekker heeft geleverd. Deze garantie zal u de garantie geven dat uw materialen zullen voldoen aan de normen of deze overschrijden zoals die door uw fabrikant zijn vastgesteld.

Als uw aannemer een airconditioner nodig heeft, geven fabrieksnamen doorgaans garanties van één tot vijf jaar op gewone airconditioningsystemen voor woningen en van één tot tien jaar op commerciële systemen met koeleenheden van een merknaam.

Als u vragen heeft, zeg het dan. Het is uw geld dat op het spel staat.

Zoals de meeste aannemers, is uw aannemer gaat om hun geld te verdienen op de materialen; opvulling met zijn tijd is prima, maar niet noodzakelijk. Alles wat u nodig hebt van uw aannemer is een eerlijke beoordeling van de omvang van het vereiste werk, een redelijke prijs, en een bereidheid om de nodige en noodzakelijke documentatie te verkrijgen om de nodige reparaties voor uw systeem uit te voeren.

lees meer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.