Home Steen Onderhoud

Marmer behandelen

De volgende lijst bevat enkele van de diensten die wij aanbieden op het gebied van onderhoud en reparatie van natuursteen: Marmer Reiniging Wij bieden een volledige en uitgebreide schoonmaakservice voor natuursteen, met de optie om diensten tot 8 dagen af te nemen op de meeste  van onze marmeren projecten. Dit omvat ook het verzegelen van het marmer om het te beschermen tegen regelmatige slijtage. Deze optie is zeer geschikt voor zowel binnen- als buitenprojecten.

Marmer Verzegelen De hoogst aanbevolen minerale olie sealer doorStaywell.com is vertraagd 12X24 voor een minimum van een jaar met de hoogste kwaliteit vertraagd 12X24 voor een jaar. Dit is dezelfde marmer sealer gebruikt door de meeste grote en kleine bedrijven, en het is veilig en milieuvriendelijk te gebruiken op marmeren oppervlakken. Op sommige banen gebruiken we een 95% niche of langzamere sealer (ook beschikbaar op aanvraag). Polijsten Polijsten verwijdert de kleine steentjes en wij geloven dat het de hele aanblik van uw project verbetert. Wij garanderen dit ook door een strenge inspectie voordat wij met het polijsten beginnen.

Reiniging Marmer is heel gemakkelijk schoon te maken – met een vochtige doek en een beetje zeep zijn de meeste klussen zo geklaard. We gebruiken microvezeldoeken voor eenmalig gebruik, flex slabs, microvezel afbijtgereedschap en microvezel poetsmiddelen. Zelfs oude versleten doeken kunnen worden gebruikt. Een technicus garandeert een schone en professionele klus door gebruik te maken van de modernste beschikbare technologie die een flash wash creëert om tot 95% van de meeldauw te verwijderen.

Reparatie Voor kleine scheuren raden wij aan om vulmiddelen met microfiber te gebruiken en deze hoog uit te strekken om het gesteente van de muur te tillen. Voor ernstiger problemen kunnen wij u helpen met andere natuursteen reparatiemethoden. Restauratie Marmer restauratie is uiterst eenvoudig met het gebruik van Vacuum voor het verwijderen van Oude Flax Koelkast Vents, en Lines. Door het aanbrengen van nieuwe Flex Platen, Vacuum en Flex Reparatie, kunnen we vervolgens een heldere top up seal aanbrengen op het marmer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.