Huis makeovers

Binnenhuisarchitect Utrecht

Huisrenovaties worden door vele factoren bemoeilijkt, en wat vaak als de moeilijkste factor wordt beschouwd, is het ontvangen van een prijsopgave. Dit komt omdat het huis misschien niet aan al uw wensen voldoet, en de binnenhuisarchitect is slechts een part-time architect en is niet nodig voor al het werk in het huis. Het is belangrijk om een prijs te hebben die hoger is dan wat u krijgt als u eenmaal hebt gebeld of ontmoet met plaatselijke ontwerpers.

Dit zou kosten voor foto’s, waar en, en kamer toevoegingen en site werk, gebieden die moeten worden re-design in aanmerking genomen, zoals trappen, keukens, badkamers, add-ons, buitenruimtes, landschapsarchitectuur, omheining en uw huis kan worden beïnvloed. Als u niet alle kosten op voorhand hebt besproken, zal uw architect, in de meeste gevallen, de kosten toevoegen die misschien niet zijn geboden, tenzij items specifiek zijn besproken. Dit is een belangrijk aspect van de prijs die u zult ontvangen.

De totale prijs die u ontvangt voor het grootste deel van het werk moet worden neergelegd in de eindprijs van uw project. Dit is de meest voorkomende praktijk voor een aanzienlijke verbetering van het huis, of het nu een kamer toevoeging, of een compleet huis renovatie. Als u werkt aan een pool schuur, hoeft u niet om een huis te bouwen aanvulling wanneer uw vervangende ramen zal gewoon goed doen. Vraag uw architect of er extra werk zoals plinten, modder muren, dekken, veranda en rake trimmen moeten worden neergezet. Deze eenvoudige zaken zullen de kosten van uw project drastisch beïnvloeden en kunnen de prijs die u wordt aangerekend flink opdrijven. U zult geneigd zijn om ze zelf te doen, maar dit is een grote vergissing.

De meeste residentiële remodeling projecten vereisen veel sloop, Besparing kosten door het gebruik van deacious pharmaltyAS Brisbane Architectural Services bedrogen. Vaak zal de outfit bieden grotere ruwe ruimten aan de achterzijde van uw huis, of een venster werf op de eerste verdieping, voor een zeer kleine prijs. Elke asbest Verwijdering uit een ouder huis kan extra kosten met zich meebrengen, zorg ervoor dat u een gedetailleerde en nauwkeurige offerte schriftelijk te krijgen voordat elke sloop is voltooid. Ik heb mensen gevonden die ongegeneerd hebben toegezegd prijs mic onvoorziene kosten te doen; helaas geven veel huiseigenaren de architect de schuld als ze een prijsopgave krijgen die te laag blijkt te zijn.

Naar alle waarschijnlijkheid kan het vijftig jaar oude huis merkbare problemen hebben, zoals waterschade, rot, en structurele problemen in de fundering. Het is belangrijk om te praten met een professional voordat u verder gaat. traumatische schade aan uw huis veroorzaakt door leeftijd, of aanverwante zaken, zal niet alleen uw project duurder, maar kan u blootstellen aan aansprakelijkheid kwesties moet je naar eminent domein. Het architectenbureau dat ik vertegenwoordig zal u aanraden het extra geld uit te geven om uw lokale betonafdichting en scheurafdichting

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.