Management Advies

Management consultancy Rotterdam

 

Management consulting bedrijven omvatten het volledige scala van consulting dat kan worden gedacht in de consulting industrie, zoals procesverbetering, business process management, human resource development, technologie, supply chain management, marketing, en diensten.

Onder de adviesgebieden waarin management consultants belangrijke facilitatoren kunnen zijn, zijn operations management /business administration consulting, manufacturing master planning, een belangrijke facilitator van de internationale outsourcing industrie wordt vaak “RPO” genoemd.

RPO in zijn meest gangbare en beknopte benaming is de uitbesteding van het operationeel beheer van een onderneming (gewoonlijk een onderneming uit het bedrijfsleven) aan een onafhankelijke organisatie. RPO omvat functies zoals boekhouding, logistiek, financiën, facility management, human resources, productie, en andere gebieden, die aan een organisatie “in house” kunnen worden uitbesteed. De uitbesteding van operations management en andere gebieden wordt soms “offshoring” genoemd als de uitbesteding van niet-kernbedrijfsfuncties die niet met de kernactiviteiten van de onderneming te maken hebben.

In een vroeg stadium van de outsourcing van managementconsulting worden veel lessen geleerd, de cultuur van het vreemde land, en een samenkomen van communicatie en managementeffectiviteit en -planning. Het is belangrijk voor RPO’s om de mensen te begrijpen, vooral het cultuurverschil. De verleiding is groot om de cultuur te “inserteren”, zoals bij veel professionele dienstverlenende bedrijven die hun Noord-Amerikaanse en internationale leverancierspartners standaardiseren.

Een doeltreffende RPO zal zijn verwachtingen inzake de activiteiten van de overzeese verkoper evalueren en de RPO’s van de overzeese verkoper opleiden in alle technische aspecten van de activiteiten en het beheer van de uitbestedingsrelatie in opstartomgevingen. RPO’s zullen ook regelmatig oorlogsspelsessies houden om zich vertrouwd te maken met de operaties van een overzeese verkoper, en die relatie kan beide partijen helpen.

Bedrijven die zeer projectgerichte processen uitbesteden, hun minder voorspelbare of “backend”-processen van de hand doen, of zelfs een gebruikelijk binnenkort vast te stellen of niet vast te stellen bedrijfsmodel van een land naar nieuwe regio’s brengen. Managers van uitbestede operaties worden vaak uitbesteed aan de Australische kantoren van hun uitbestedende verkopers, en houden managementconsultants op de hoogte van de dagelijkse, of zeer specifieke op de regio gebaseerde bedrijfscommunicatie en operationele efficiëntie van de operaties in het nieuwe land. Dit heeft het effect van Ierland. Zowel onder water als in een baan overlappen de overvloed aan goederen voor zendingen naar de Verenigde Staten. In de beginfase van de onderhandelingen worden vaak besprekingen gevoerd over servicepunten, exploitatiebudgetten, veiligheid en privacy en gegevensbescherming. Human resources wordt gewoonlijk uitbesteed en de kostenbesparingen worden gerealiseerd wanneer de managementconsultants informatieve en uitgewisselde laboropes ontwerpen voor de managementprocesactiviteiten, en het opzetten van systeemdiensten.

Een belangrijke factor in het succes van Japan bij de verkoop aan zijn outsourcingmarkt zijn de aanpassingen die de managementconsultants in hun bedrijfsprocessen doorvoeren. Effectieve interne proces consultants zijn altijd op zoek naar verbetering van de interne processen productie met real-time monitoring en real-time 360 graden monitoring. De continue stroom van externe consultants in Japan ondersteunt overigens ook de interne RPO-consultants om op de hoogte te blijven van de interne uitdagingen van het bedrijf, nieuwe manieren te bedenken om die processen te verbeteren en, uiteraard, hun klanten op de hoogte te houden van nieuwe bedrijfs- en organisatie-initiatieven.

 

LEES MEER : 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.