Stoffering Gereedschap Voor Stoffering

Meubelstoffeerderij Vlaardingen

Stoffeerdersgereedschap bestaat uit een reeks gereedschappen. Deze gereedschappen omvatten een verscheidenheid aan naalden (met inbegrip van naalden die eenzijdig, tweezijdig en eendimensionaal zijn, alsmede naalden met een korte rechte staaf), draad, boren, gekantelde spijkers, lijstwerk, houten bevestigingsmiddelen, ijzers (vaak “emic” ijzer genoemd) tapes, moffen en naainaalden. Van deze gereedschappen zijn de belangrijkste voor de meubelstoffeerder  het gebruik van de juiste naalden (d.w.z. naalden met rechte, fijne en goed gevormde punten) en geschikte spijkers (d.w.z. ambachtslieden gebruiken spijkers met knopen aan één uiteinde en proberen het gebruik van “tegengekomen” spijkers, die gewoonlijk eenzijdig en “puntig” zijn, te vermijden). Stoffeerders kunnen ook gebruik maken van verschillende andere gereedschappen – afgezien van de nieten en de spijkers:

D-gatrevolutie – beide uiteinden van het “D-ijzer” zijn naar binnen gedraaid, zodat een goed passend D-gat ontstaat. Mouleren – het is belangrijk om de  binnenkant van de armsteun naar binnen te vormen in een mal. Dit wordt gedaan door eerst een afgietsnede te maken die de juiste afmetingen en vorm (en de overeenkomstige diepte) heeft, en vervolgens een “Licensed” afgietsnede te maken, maar met de middelen om het buitenste uiteinde opnieuw naar beneden af te stellen. Stoffeerkracht – de stoffeerder gebruikt deze speciaal om de stof boven op de U-vormige of Y-vormige spijkers te houden, om de afwerking aan te brengen. (!) Handgrepen – het belangrijkste doel voor het gebruik van deze bijzondere stoffeerconstructies is om dingen op hun plaats en tussen de spijkerkoppen te houden;Spijkers – verschillende soorten spijkers worden door stoffeerders gebruikt, waarbij de grotere spijkers duidelijk groter zijn dan de kleinere. Spijkers met  een grotere kop worden bij grotere projecten gebruikt.

Bovendien hebben stoffeerders het voordeel van het typische gebruik van een grote hoeveelheid spijkers kennis en expertise in het stoffeerproject: naaimachines, de bijzondere “F WAT” vorming, het gebruik van shingles, en de exacte wensen van een sofa. Tack wordt op het oppervlak van de sofa gemaakt om de afwerking aan te brengen. Natuurlijk, als we rekening houden met de verschillende soorten bekleding, ‘ongelijk’ of ‘onevenwichtig: het vloerpatroon van een bank kan (met behulp van een buiten ‘Finish ‘of basisproduct) niet aantrekkelijk zijn. De prijs voor de toevoeging van een stuk goede vulling (een ‘ protector ‘of ‘coversading ‘producten bieden het extra voordeel van het bieden van bescherming aan hen. Er zijn vele stijlen en vele soorten bekleding in de wereld van vandaag. Meestal, de duurste soort of ‘snelweg zonde’, is het Italiaanse leer . ‘Umo costumb paralyzed’ van een sofa zou zeker een verkeerde keuze zijn.

Lees meer

Vilt kunst

Waldorf poppen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.