Water Barriers en Water Barriers

 

 

 

 

 

 

Waterkering buitendeurVerdamping is waar water letterlijk verdampt.

Soorten waterkeringen

Zelfsluitende waterkeringen zijn ontworpen om onder hoge druk een waterdampbarrière te vormen bij de installatie; er is een grote verscheidenheid aan sterktes voor diverse toepassingen.

De meeste waterkeringen zijn stalen platen met een epoxycoating en rip-stop tapes aan beide uiteinden. Als lijm wordt een conventionele vinylplaat gebruikt; waterbarrières met epoxycoating worden met druk op de muur bevestigd, waardoor zowel de installatietijd als de kosten worden beperkt. Wanneer de randen van de plaat met een Tight factories gekwalificeerde lijm aan elkaar worden gekleefd, samen met de Nationale Naadloze misbruikt een 3 procent vinyllijm, kan de plaat worden verwijderd door te drukken, Vet ja in de lijm en de beschermende barrière kan een niet-toxisch dakmembraan zijn, dat uw structuur beschermt tegen het binnendringen van water

Het binnendringen van water voorkomen

Er bestaat een wijdverbreid misverstand dat muren met waterabsorberende producten doorlatend worden als ze nat worden, waardoor schade kan ontstaan aan aangrenzende vloeren en afdichtingsmaterialen. Dit is niet het geval bij zelfsluitende waterkeringen.

Ten tweede is het product ontworpen en ontwikkeld om gedurende een relatief korte periode bescherming te bieden tegen het binnendringen van water bij hevige regenval, zodat men zich geen zorgen hoeft te maken over het vernielen van aangrenzende wandafwerkingen of vloerbekledingen. Het harde membraan is in staat om water in vaste vorm op te nemen, waardoor het risico van schade aan structuren wordt beperkt. Een typische folie van een waterkering meet 35m bij 2,36m en wordt op rol geleverd.

Naast bescherming tegen binnendringend water zijn ze een onderhoudsarm constructiemateriaal. Uw waterkering blijft uit de buurt van contact met de grond, waardoor het risico van schade aan het oppervlak wordt geëlimineerd en de verfkosten worden beperkt.

De kosten voor het verwijderen van een beschadigde zelfsluitende waterkering tijdens zware regenval worden geschat op 20 tot 40 MAP, een aanzienlijk lagere kostprijs dan het vervangen van slecht presterende materialen bij waterschade. Omdat er geen resterend hulpstof is, biedt het membraan met het slanke lijnontwerp geen bescherming tegen oppervlakteschade.

Andere producten om te bekijken

Silicazand is een veelzijdig zand/cement goedkoop en doeltreffend product voor gebruik bij zelfsluitende waterkeringen. Dit product voldoet aan de eisen voor slibwanden, neemt een scherpe rand, waardoor een lager steunpunt voor de slibwand mogelijk is. Dit product is ontworpen om de gespecificeerde Australische norm 2828.1, AS 4299.1 te overtreffen. Bovendien zijn silicazandproducten beschikbaar in fijn zand en vergeleken met enkele van de toonaangevende producten die in de markt verkrijgbaar zijn.

Compositieveilig polystyreen is een alternatief voor kiezelzandproducten voor defecte of niet-afdichtbare oppervlakken. Het blijkt doeltreffend te zijn in het beschermen van normaal ondoorlatend beton door een proces van hydratatie wanneer water wordt ingebracht. Nadat de oppervlakteafdichting is voltooid, wordt nog steeds aanbevolen om het beton met zuur te neutraliseren om een veilig oppervlak te vormen.

Er is ook een product van gegoten steen, Glenaid genaamd. Het product is gebaseerd op de koelsteentechnologie. Dit is een alternatief voor hydrocement of cementbeton, omdat het een beton met lage dichtheid oplevert voor toepassingen met een waterkering. Dit product is een spray-on waterbarrière en is gemakkelijk aan te brengen.

lees meer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.