Wat u moet weten over projectbudget

bus beweegt langs de weg langs de berg - Royalty-free Toerbus Stockfoto

Voorlopig stellen wij voor dat u begint met een planningsvergadering met alle betrokken partijen. Wanneer u begonnen bent met te bespreken hoe de specifieke projectvereisten binnen het beschikbare tijdsbestek kunnen worden verwezenlijkt, zijn er verschillende algemene discussiepunten die we zullen behandelen wanneer u uw discussie begint op te bouwen. Deze kunnen visueel, zakelijk, structureel, cash of juridisch zijn. Uiteindelijk raden wij u aan het aan uw architect te geven en hem de papieren plannen te laten tekenen die u zult ondertekenen en retourneren. Aangezien de kleuren van een architect kunnen verschillen op basis van het specifieke type werk dat hij doet (d.w.z. residentieel, revisies, etc…..), proberen wij alle kleuren consistent te houden in ons werk.

Familie

De meeste IMPACT projecten duren tussen de 2 en 4 ontwerpen Uiteindelijk moet u met uw familie samenkomen om het scenario te bespreken. Uit de discussie zullen enkele uitstekende wensen komen, en ook enkele principiële wensen. Ook kunt u, als het project klein genoeg is, denken aan persoonlijke foto’s van familieleden, zodat u een goede doorloop heeft voor het project. Soms, vooral in kleine wegen, in de grotere woningen, zal de architect ook dingen bespreken zoals het verdelen van familiekamers, het plaatsen van sectionale ramen en misschien wat trimmen van de muren, maar meestal zal de primaire focus een voorstelling van de plattegrond zijn. In feite omvatten de meeste lijsten van afwerkingen ook vloeren, maar indien mogelijk moeten de vloeren minstens even belangrijk zijn als de afwerkingen die aan uw architect moeten worden getoond. Vergeet niet dat de lay-out van een huis of ambassade vaak wordt goedgekeurd voor een ontwerp nog voordat het op de bouwsteen wordt gezet.

Project begroting

Wanneer u nadenkt over en denkt aan bouwen, denkt u waarschijnlijk ook aan uw projectbudget. Hoewel we tal van huizen hebben gezien die voor een spotprijs worden gebouwd, kunnen ze na verloop van tijd ook wat duur worden. Dit gaat met de typische prijs van elk gebouw gedaan in dit land. $ 50.000 is het meest specifieke getal dat een individueel project zal vallen onder wanneer het over uw project budget.

Algemeen Aannemer

Alle MAAR goed gedefinieerde projecten hebben een algemene aannemer! Zij zijn gewoonlijk een individu of een paar individuen die samen het specifieke contract uitschrijven voor u of uw architect om te ondertekenen. De algemene aannemer is het belangrijkste deel van een project, aangezien zij toezicht zullen houden op zowel de aannemer die u bent, als de ontwerpers die uw architecten zijn. Slechts 13% van de pre-engineered structuren hebben een algemeen adviseur, dat is wat het tot een uitbestede bouwopdracht maakt. Dit betekent dat de aannemer die u werk heeft gedaan, uw ontwerp werk heeft gedaan en uw ontwerp heeft geïnstalleerd zal worden beschouwd als uw onderaannemer employers.One van de grootste problemen die zich zullen voordoen op projecten is al het detail werk zal worden gedaan door uw onderaannemers, maar uw algemene aannemer is niet beschikbaar om toezicht te houden op het werk. Dit is waar de algemene aannemer moeilijk te beheren wordt, omdat het nodig kan zijn bij werk dat niet volgens contract is, om uw onderaannemers te betalen, en uw algemene aannemers te vragen om de onderaannemers te betalen. Als algemeen aannemer, zult u verantwoordelijk zijn in het geval dat onderaannemers niet komen opdagen, of als zij terugkeren als “proactief”.Ook, is het de algemene aannemer die verantwoordelijk is voor het krijgen van de juiste sprinkler systeem (groen water proof), bedraad en bekabeld, en (het is afhankelijk van de locatie), zal betalen en de fiscale voorbereiding uitgeven. Dit is de reden waarom wij gewoonlijk alleen “hoge kwantiteit” werk aanbevelen voor onderaannemers die in dit bereik werken, omdat zij meer verantwoordelijk zullen zijn voor het schema van de onderaannemers op een dagelijkse, maandelijkse, driemaandelijkse basis. Zij zullen ook meer betalen op het project dan de andere onderaannemers (u) zullen betalen.

Als u een beoordeling van het werk van een algemene aannemer nodig heeft, adviseren wij u om dit zeker aan ons te vragen als u een algemene aannemer of onderaannemer selecteert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.