Hoe blijf je aan boord?

Jachtverhuur Zeeland

 

Rond Woubrugge zijn er verschillende minerale bronnen en talrijke planten- en bloemensoorten.

Ondanks traditie en stijfheid is Woubrugge een zeer levendige stad. Bovenop de rest van het stadscentrum ligt het groene hart van Nederland

^ Top |

Tickets

Bezoekers mogen maximaal vier uur aan boord van de stoomboot blijven. U kunt uw tickets online boeken. In het verleden hebben we een hut op deze boot gehuurd bij jachtverhuur.

Er zijn enkele unieke zogenaamde ‘lodges’ op de boot. Er zijn slechts drie van deze lodges, de Dargoland aan de noordzijde en de Nieuwboom aan de zuidzijde.

Er zijn momenteel geen andere accommodaties aan boord. Oom Basil heeft een gastenverblijf geboekt voor augustus 2018. Bezoek zijn website Details op zijn Facebook

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het stadhuis van Woubrugge

^ Top |

Accommodatie

Als u in de auto hebt geslapen, zult u hebben gemerkt dat er aan boord weinig meubilair is veranderd of herschikt om u nieuwe leefruimten te geven.

Naar onze mening kunt u het beste verblijven in een schilderachtige, oude hen-en-egg-achtige kamer in een typisch Nederlands huis. Sommige moderne maaltijden aan boord zijn beschikbaar.

De accommodatie is uitstekend en klein. Een moderne appartement-achtige kamer is ongeveer 700 euro, terwijl een kleine kamer van de lokale bevolking van Woubrugge (opgericht het jaar 1847 en zo oud als de Place du Vogel) is slechts 100 euro meer. Alle kamers zijn beschikbaar met een volledige anodeal stroom en alle moderne en energiezuinige apparaten.

Als u geen bezwaar heeft tegen het type kamer met gehoor, is een kamer met een houten geraamte van de beroemde Leda 100 euro, een soort klassieke oude koeienstal.

Goedkope plaatsen om te verblijven en aan boord te zitten is bij de pas, morgen of sft met een GoPro aan de gang. Warm water kraan, gratis Wi-Fi etc.

Om wat geld te besparen is er een stoffige kamer beschikbaar, 18 euro.

Details over het Hotel Hasselt

Raadpleeg hier de rubriek Accommodatie.

^ Top |

Hulp en vakantie

Woubrugge brochure 2,3

De stad presenteert een brochure over de stad, de historische plaatsen en het thema van een dag uit het leven van de Amsterdammers.

De informatie in de brochure vermeldt ook de dichtstbijzijnde zaken en attracties die niet dagelijks in Woubrugge beschikbaar zijn.

 

LEES MEER :

Zeilschool

Zeilboot huren Zeeland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.